شیوه انجام و نظارت بر سفرهای جادهای با خودروهای شخصی طی نوروز سال ۱۴۰۱ منجر به تناقض گویی مقامهای مسوول شده است.
ایلام – شیوه انجام و نظارت بر سفرهای جادهای با خودروهای شخصی طی نوروز سال ۱۴۰۱ منجر به تناقض گویی مقامهای مسوول شده است.
به گزارش پایگاه خبری ایلامرویداد به نقل از روابط عمومی، شیوه انجام و نظارت بر سفرهای جادهای با خودروهای شخصی طی نوروز سال ۱۴۰۱ منجر به تناقض گویی مقامهای مسوول شده است. قرار است در نوروز پیش رو، صرفا رانندگان (ونه سر نشینان) خودروهایی که هر سه دوز واکسن ضدکرونای خود را تزریق نکردهاند، جریمه شوند.
به همین منظور، برخی از مسوولان ستاد مبارزه با کرونا از لزوم ثبت نام رانندگان و همچنین ثبت مشخصات پلاک خودرو در سامانه «ایران من» خبر دادند اما در پی این اعلام، دیروز حسین قاسمی، دبیر کمیته امنیتی، اجتماعی، انتظامی ستاد ملی کرونا اعلام کرد: شهروندان نیازی به ثبت نام در سامانه ندارند.
او با اشاره به اینکه اطلاعات افراد واکسن زده و همچنین افرادی که پلاک خودرو به نام آنها وجود دارد میان وزارت کشور و پلیس راهور تبادل خواهد شد و فردی که واکسن نزده و پلاک خودرو به نام وی ثبت شده در صورت سفر جریمه خواهد شد، گفت: شهروندان نیازی به ثبت نام در سامانه ندارند.
قاسمی گفت:در خصوص سفرهای نوروزی و شرایط تردد بین استانی گفت: نیازی به ثبت نام افراد در سامانه وجود ندارد. مقرر است افرادی که واکسن نزدهاند و خودرو به نام آنها و با کد ملی آنها به ثبت رسیده در ایام نوروز تردد نداشته باشند و در صورت تردد برای آنها جریمه اعمال خواهد شد.
وی افزود: اطلاعات افرادی که تزریق واکسن را انجام ندادهاند در اختیار ما است و اطلاعات افرادی که به نام آنها و با کد ملی آنها پلاک خودرو به نامشان وجود دارد در اختیار پلیس راهور است.
بر همین اساس این تبادل اطلاعات میان وزارت کشور و پلیس راهور انجام خواهد شد و از طریق دوربینها این کنترل انجام میشود.
لذا افرادی که خودرو به نامشان است و واکسن تزریق نکردهاند در صورت تردد برای آنها جریمه اعمال خواهد شد.
قاسمی تأکید کرد: افرادی که قصد سفر در ایام نوروز دارند نیازی به ثبت پلاک در سامانه ندارند.
این در حالی است که پیش از این، علیرضا زالی، فرمانده عملیاتی ستاد مقابله با کرونا استان تهران از الزام ثبت پلاک مسافران نوروزی در سامانه ایران من خبر داده و گفته بود: نانواییها، باشگاههای ورزشی، پاساژها و سوپرمارکتها چهارمرکزی هستند که نسبت به مابقی مکانها خطرناکتر هستند.
زالی در جلسه ستاد مقابله با کرونا استان تهران گفت: برای سفرهای نوروزی لازم است پلاک مسافران نوروزی در سامانه «ایران من» ثبت شود.
برای تهران به عنوان مبدأ سفرهای نوروزی و مرکز اختلاط سویههای مختلف کرونا لازم است محدودیتهای بیشتری در شروع و پایان سفر برای آن در نظر گرفته شود.
وی افزود: باید استفاده حداکثری از ماسک مورد تاکید قرار گیرد گرچه آمار مراجعان سرپایی تهران نزولی است اما پوشش حدود ۴۰ درصدی تزریق واکسن در دز سوم کافی نیست و باید این آمار برای ایمنی کامل به ۸۰ درصد برسد.
وی ادامه داد: نانواییها، باشگاههای ورزشی، پاساژها و سوپرمارکتها چهارمرکزی هستند که نسبت به مابقی مکانها خطرناکتر هستند، لذا باید تشدید کنترلها و رعایت بیش از پیش پروتکلهای بهداشتی در آنها مورد توجه قرار گیرد.
فرمانده عملیاتی ستاد مقابله با کرونا استان تهران در خصوص ارایه خدمات در ایام پایانی سال نیز گفت: دانشگاههای علوم پزشکی در ایام عید آمادگی لازم را برای بیماریابی و ارایه خدمات در این حوزه دارند.
بیتردید اصناف نیز باید رعایت پروتکلها را بیش از گذشته مورد توجه قرار دهند. پس از اصفهان، تهران بیشترین ثبت کد بهداشتی اصناف را داشته اما لازم است در ثبتهای جدید مشخصههایی مانند تزریق دز سوم واکسن و نظارت میدانی مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام/