ایلام رویداد | رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ایلام گفت: رهاورد مساله محوری، توجه جدی به ظرفیت های آمایش سرزمینی، تأکید ویژه بر عدالت در پیشرفت اقتصادی، تمرکز زدایی و افزایش اختیارات استانی است.
به گزارش ایلام رویداد؛ امین دوست محمدی با اشاره به تدوین برنامه هفتم توسعه گفت: متاسفانه در شش برنامه توسعه ای قبلی، علاوه بر اینکه تلاش می شد تا اجرای سیاست ها در چارچوب وضع موجود باشد نه تغییر وضع موجود، امور محور بودن، ملاک بود که گاهی با اهداف کلی زاویه ایجاد پیدا می کرد در حالیکه برنامه هفتم با رویکرد مساله محوری، به دنبال حل مسائل و چالش های پیش رو است.
وی افزود: چهار شاخص مطالبه مردمی، تاکیدات مقام معظم رهبری، ضرورت مساله و فوریت آن، چارچوب تعیین مسائل مطروحه در برنامه هفتم توسعه است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ایلام، دغدغه عدالت در توزیع و نگاه ویژه به دهک های پایین جامعه در تمام ابعاد اعم از توزیع اعتبارات، کالا، خدمات و… را شخصیت کارگزاری دولت سیزدهم دانست که می توان آن را در پیگیری دغدغه های مقام معظم رهبری در حوزه اصلاح ساختار بودجه، اصلاح نظام بانکی، بهبود فضای کسب و کار و همچنین ارتقای سرمایهگذاری و اشتغال دید.
دوست محمدی با اشاره به اینکه مطالعات برنامه هفتم توسعه از آبان ۱۴۰۰ آغاز شده است، ادامه داد: تمرکززدایی و افزایش اختیارات به استان ها در تدوین برنامه هفتم توسعه با هدف استفاده از ظرفیت های استان ها و همچنین بهره گیری از ابزارهای مدیریتی و مالی استانی در راستای تحقق اهداف توسعه ای از دیگر ویژگی های این برنامه می باشد.
وی افزود: در مطالعات پشتیبان این برنامه، نگاه همه جانبه ای به مقوله برنامه ریزی صورت گرفته که توجه ویژه به تمرکززدایی از مهمترین نتایج مطالعات مذکور می باشد.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ایلام تصریح کرد: تا پیش از این برنامه های توسعه ای بدون توجه به نقش و اهمیت استان ها با رویکرد توسعه برون زا، تهیه و تدوین می شدند و این چرخش نگاه می تواند علاوه بر هوشمندی بیشتر نظام برنامه ریزی، در تحقق بیشتر ظرفیت های آمایش سرزمینی موثر باشد.
وی در پایان گفت: با توجه به اینکه در برنامه هفتم اقتصاد و معیشت در محوریت قرار گرفته پیشنهادهای پیشران، بسترساز و مانع زدا جهت طرح در برنامه هفتم مطرح شده است.
انتهای پیام/