حجاب از ارزنده ترین نمودهای فرهنگی، اجتماعی در تمدن ایرانی ـ اسلامی میباشد، که پیشینه آن به قبل از ورود اسلام میرسد، اما در فرهنگ اسلامی به اوج تعالی و منتهای ارزش و اعتبار خود میرسد.
حجاب و عفاف پدیده ، مذهبیـ ارزشی مهمی در تعالیم اسلامی میباشد و توجه به زمینههای فرهنگیـ اجتماعی به عنوان بستر آن بسیار شایسته و لازم است و اشاعه و تعمیق آن نیازمند آموزشهای همه جانبه و مداوم در خانواده، مدرسه، دانشگاه و اجتماع است.
برابر مصوبه ۴۲۷ شورای فرهنگ عمومی در سال ۸۴ بیش از ۲۶ دستگاه اجرایی به عنوان متولی حجاب و عفاف در جامعه معرفی و وظیفه خود را بر مبنای چارچوب مشخص انجام داده و اخیرا وظایفی نیز بر عهده برخی دیگر از ارگان ها گمارده شده است .
در میان برخی از دستگاهها ۳۱ وظیفه ،برخی دیگر با ۲۱ وظیفه برای گسترش فرهنگ حجاب و عفاف در رأس این ۲۶ دستگاه قرار دارند، اما از میان تمام دستگاههای مسئول در حوزه عفاف و حجاب تنها دستگاهی که مردم آن را به عنوان متولی امر میشناسند فرماندهی کل انتظامی کشور است.
این در حالی است که وظایف نیروی انتظامی هم در این باره به برخوردهای بازدارنده در حوزه عفاف و حجاب در جامعه محدود نمیشود و پلیس نیز برنامه های فرهنگی موثری در جامعه انجام داده است.
دستگاه های دیگر هم برای برخورد با بد حجابی پای کار بیایند
سردار" دلاور القاصی مهر " فرمانده انتظامی استان ایلام در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری پلیس در این باره گفت:متولیان حجاب و عفاف در جامعه برابر دستورالعمل های ابلاغی از سوی دولت مشخص هستند و اگر تعامل و همکاری بین این ارگان ها نباشد جامعه به سوی نوعی بدحجابی خواهد رفت و در صورت عدم نظارت و کنترل تبعات منفی و زیان باری برای جامعه در پی خواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه لزوما پلیس متولی مساله حجاب و عفاف در جامعه نیست ،بیان کرد: متاسفانه هم اکنون هجمه هایی مبنی بر برخورد های بازدارنده علیه این ارگان که تنها یکی از متولیان در بحث حجاب و عفاف است بوجود آمده که اصلا صحیح نیست.
سردار القاصی مهر در ادامه با بیان اینکه پلیس در این راستا اقدامات فرهنگی خوب و موثری انجام داده ،تصریح کرد: نقش فرهنگ سازی در جامعه خیلی موثر است ،برگزاری کلاس های آموزش همگانی و برگزاری نمایشگاه حجاب و عفاف در سطح مدارس،پارک ها و مراکز عمومی که اتفاقا مورد استقبال عمومی نیز قرار گرفته تنها بخشی از اقدامات پلیس در این حوزه است.
این مسئول انتظامی خاطر نشان کرد:اخیرا برخی هنجارشکنی ها نیز در فضای عمومی جامعه انجام گرفته که به دلیل سرعت انتشار آن در فضای مجازی تبعات منفی برای جامعه در پی دارد و لازم است تا متولیان امر به صورت جدی ورود کنند تا این ناهنجاری ها به هنجار تبدیل نشود.
فرمانده انتظامی استان ایلام اظهار داشت:برای حل این معضل باید اقدامات ایجابی و فرهنگی بیشتری توسط سایر دستگاه های مربوطه انجام گیرد چرا که برابر فرمایشات مقام معظم رهبری حجاب امروزبه عنوان یک اصل بایستی مورد توجه مسئولان قرار گیرد و امید است بتوانیم به عنوان یک سازمان انقلابی گامی موثر در جهت ترویج حجاب و عفاف در جامعه برداریم.
وی در پایان با تاکید بر اینکه حجاب و عفاف و ترویج بدحجابی در جامعه از برنامه های دشمنان به منظور فروپاشی نظام است،لزوم جهاد تبیین و مقابله با این ناهنجاری ها را بر اساس بیانات مقام معظم رهبری بر همه واجب دانست.
فرمانده انتظامی استان ایلام نقش اصحاب رسانه در بهبود وضعیت عفاف و حجاب را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت :در راستای فرهنگ سازی و مقابله با جنگ نرم دشمن در حوزه عفاف و حجاب ،رسانه ها نیز می توانند اقدامات تاثیر گذاری داشته باشند .
انتهای پیام/