مدیرعامل شرکت پتروشیمی ایلام گفت:۱۵ درصد هزینه ناخالص داخلی شرکت صرف هزینه نیروی انسانی میشود.
به گزارش خبرنگار ایلام رویداد؛« یوسف شریفی» روز چهارشنبه در نشست با اصحاب رسانه استان ایلام با اشاره به اقدامات انجام شده در بخش استانداردهای زیستمحیطی در این مجموعه، اظهار کرد: هزینه نیروی انسانی در بنگاههای اقتصادی کل دنیا بین یک و نیم تا ۲ درصد است، اما این رقم در کشور ایران چهل و پنج درصد است. در پتروشیمی ایلام این هزینه به دلیل برخی اتهامات و شرایط خاص، ۱۵ درصد است که رقم بالایی است
وی گفت؛در زمینه پساب خروجی، این شرکت با صرف هزینههای بسیار زیاد اقدام به آنالیز مستمر و آنلاین بیست و چهار ساعته آبهای خروجی کرده و سازمان محیط زیست نیز بهصورت آنلاین این موضوع را رصد میکند و در صورت بروز هرگونه مشکل و خروج از استاندارد، بلافاصله اقدامات لازم جهت رفع آن انجام میشود.
وی همچنین به پایش آنلاین هوای محیطی اشاره کرد و یادآور شد: در شهر چوار نیز دستگاههای پایش هوا بهصورت آنلاین وضعیت هوا را پایش میکنند و در صورت مشاهده هرگونه آلودگی خارج از استاندارد، اقدامات لازم برای رفع آن انجام میشود.
شریفی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع تأمین قطعات و تجهیزات مورد نیاز این شرکت پرداخت و با اشاره به وجود برخی مشکلات در این زمینه گفت: تمام تلاش ما این است که از شرکتهای داخلی استفاده کنیم و از توان داخلی بهره ببریم. اما برخی از قطعات واقعاً وارداتی هستند و به دلیل تحریمها و مشکلات موجود در کشور، ناگزیر به استفاده از آنها هستیم.
وی با اشاره به تلاشهای صورتگرفته برای حل این مشکل گفت: هیئت مدیره پتروشیمی ایران و هیئت مدیره پتروشیمی ایلام در حال پیگیری این موضوع هستند و جلسات متعددی با حوزه خلیج فارس در این خصوص برگزار شده است.
مدیرعامل شرکت پتروشیمی ایلام در خصوص مبحث مسئولیتهای اجتماعی نیز توضیح داد: در این بخش سالانه اعتباری معادل ۴۰ میلیارد ریال مصوب میشود.
شریفی با بیان اینکه بحث مسئولیتهای اجتماعی در استان خوب جا نیفتاده است و باید هدفمند اجرایی شود، گفت: باید کارگروهی هدفمند با حضور مسئولان ارشد استانی تشکیل شود.
ایلام پیشرو در صنعت پتروشیمی کشور
دبیرکل سازمان متخصصین و مدیران ایران نیز در این نشست گفت: موقعیت شرکت پتروشیمی استان ایلام به لحاظ همجواری با کشور عراق بسیار ویژه است.
«علیرضا بنیهاشمی» بیان کرد: به برکت انقلاب اسلامی، افزایش سهم صنعت در تولید ناخالص ملی از ۱۶ درصد به ۴۰ درصد را میتوان به عنوان یک جهش بزرگ صنعتی در کشور دانست.
وی افزود: ضروری است در راستای امیدآفرینی، دستگاههای اجرایی با همکاری و تعامل گسترده و پیوسته با رسانهها، اخبار چنین دستاوردهای مهمی را به جامعه تزریق نمایند.
بنیهاشمی ادامه داد: در این راستا رسانههای جمعی با قلمفرسایی خود میتوانند با کمک به بدنه دولت، در بسیاری از مشکلات گرهگشایی نمایند.
این مقام مسئول تصریح کرد: شرکت پتروشیمی استان ایلام به جهت قرار گرفتن در موقعیت جغرافیایی ویژه و هممرز بودن با کشور عراق یکی از مهمترین واحدهای صنعتی کشور است.
دبیرکل سازمان متخصصین و مدیران ایران با اشاره به اینکه در کشور تعداد ۱۹ هزار و ۷۰۰ بنگاه تولیدی وجود دارد، ادامه داد: با همافزایی بخش خصوصی میتوان راههای تولید و اشتغال را با افزایش ظرفیتها هموار کرد.
انتهای پیام/