پایگاه خبری ایلام رویداد

ایلام رویداد |مدیرکل حفاظت محیط زیست ایلام از جذب مبلغ ۲۶۰ میلیارد ریال اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای ابلاغی سازمان مرکزی و استانی طی سال گذشته خبر داد.

به گزارش ایلام رویداد؛علیرضا محمدی اظهار داشت؛با تشریح اقدامات شاخص و عملکرد اداره کل در سال گذشته اظهار داشت: تعمیر، بهسازی و تجهیز ساختمانهای اداری و محیط بانی ها، خرید ۳دستگاه خودرو صحرایی و سواری و ارتقاء و تجهیز آزمایشگاه های شهرستان آبدانان، سرابله، ایوان و اداره کل با خرید تجهیزات و مواد آزمایشگاهی انجام شده است.

وی افزود: همچنین در این بازده زمانی یک باب پاسگاه محیط بانی در منطقه حفاظت شده کولک و مرکز نگهداری و تیمار حیات وحش به مساحت ۶۰ متر مربع احداث شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست ایلام در ادامه از خرید ۱۰ تن یونجه جهت سایت تکثیر گوزن زرد استان خبر داد و گفت: مطالعات تهیه طرح مدیریت منطقه حفاظت شده مانشت و قلارنگ نیز طی سال گذشته انجام شد.

محمدی بیان داشت: انجام عملیات مبارزه با گیاه انگلی لورانتوس ( قطع سرشاخه های آلوده) در جنگل های منطقه حفاظت شده مانشت و قلارنگ در سطح ۵۰۰ هکتار و ساخت و نصب بنچ مارک و تابلو های بتونی هشداری جهت تثبیت مرز مناطق حفاظت شده و آگاهی بخشی به مردم اجرا شده است.

وی ادامه داد: زنده گیری و انتقال ۲ راس گوزن زرد ایرانی از مرکز تکثیر و پرورش آزادی ایلام به سایت تکثیر و پرورش قندگلو استان اردبیل، اجرای برنامه های سرشماری حیات وحش شامل پستانداران شاخص ( کل و بز، قوچ و میش)، گونه حائز اهمیت هوبره و پرندگان آبزی و کنار آبزی مهاجر زیستگاههای آبی انجام و ۲۰ پرونده جبران خسارت حیات وحش حمایت شده و حفاظت شده به دام و محصولات کشاورزی تشکیل به بیمه کشاورزی جهت پرداخت ارسال شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست ایلام عنوان کرد: طی سال گذشته ۵ دوره کلاس های آموزش برای شکارچیان برگزاری و تعداد ۳۴۶ پروانه صید ماهی و شکار کبوتر برای متقاضیان صاد شده است.

وی اجرای برنامه های پایش مشترک زیستگاههای و تالاب های استان با همکاری اداره کل دامپزشکی استان ایلام جهت پیشگیری از شیوع بیماری های واگیر دار دامی (تب برفکی، آنفولانزای فوق حاد و طاعون نشخوارکنندگان کوچک) به حیات وحش را از دیگر اقدامات انجام شده اداره کل حفاظت محیط زیست ایلام در این مدت عنوان کرد.

محمدی تعداد پایش های انجام شده از صنایع را ۷۹۰ مورد عنوان کرد و گفت: نمونه برداری از منابع آبی ۱۰۲ مورد، خوداظهاری های انجام شده از سوی صنایع مهم ۱۳۰ مورد، نمونه برداری از فاضلاب صنایع مهم ۵۵ مورد، صدور مجوز استقرار صنایع ۳۶۰ مورد، صدور مجوز بهره برداری از صنایع ۱۳۵ مورد می باشد.

وی در پایان تعداد تخلفات کشف شده در زمینه شکار و صید غیر مجاز ۱۵۱ مورد عنوان کرد و بیان داشت: تعداد متخلفین شکار و صید غیر مجاز دستگیر شده نیز طی سال گذشته ۲۱۴ نفر می باشند.

انتهای پیام/

نویسنده:
سارا میری
همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان