ایلام رویداد |نماینده مردم حوزه جنوب ایلام در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت ایجاد کارخانه خوراک دام در جنوب استان ایلام تاکید کرد و گفت: ۳۰ درصد عشایر ایلام در جنوب استان مستقر هستند.
به گزارش ایلامرویداد؛اسدالله چراغی دردیدار با جهانبخش میرزاوند سرپرست سازمان امور عشایر کشور گفت: استان ایلام دارای ۹ هزار و ۷۳۶ خانوار بومی عشایری با ۶۰ هزار نفر جمعیت ۱۰ درصد از جمعیت استان را تشکیل داده است که نیازمند توجه ویژه هستند.
وی بیان داشت: ایجاد این کارخانه علاوه بر تحقق شعار سال رهبری مبنی بر سرمایه گذاری برای تولید نقش بسزایی در ایجاد اشتغال وکاهش مصرف نهاد های دامی در استان دارد.
چراغی با اشاره به اینکه ۳۰ درصد عشایر استان در حوزه جنوب استان وجود دارد، گفت: هر ساله ۲۵۰۰ خانوار از استان های همدان، لرستان و کرمانشاه به استان ایلام الخصوص جنوب استان کوچ می کنند
نماینده مردم شهرستان های دهلران آبدانان، دره شهر و بدره در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: حضور این میزان عشایر در استان الخصوص جنوب استان ضرورت دارد کارخانه خوراک دام در شهرستان دهلران که کانون اصلی عشایر می باشد ایجاد شود.
وی بیان داشت: ایجاد و تجهیز چاه آب شرب عشایر در حوزه انتخابیه، تامین تانکر آب رسانی از جمله نیازمندهای عشایر شهرستان های دهلران، آبدانان، دره شهر وبدره است که انتظار می رود مورد توجه قرار بگیرند چراکه عشایر قشری مولد و تلاشگر جامعه هستند که نقش بسزایی در تولید واقتصاد کشور دارند.
استان ایلام به عنوان یکی از قطبهای دامپروری کشور است
سرپرست سازمان امور عشایر کشور گفت: استان ایلام یکی از استان های موثر در حوزه عشایری کشور است.
جهانبخش میرزاوند بیان داشت: استان ایلام به عنوان یکی از قطبهای دامپروری کشور، دارای یک میلیون و ۴۰۰ هزار راس دام سبک و سنگین عشایری است و همواره مورد توجه سازمان بوده است
وی ادامه داد: ایجاد کارخانه خوراک دام یک پیشنهاد ارزشمند و هوشمندانه در راستای تحقق شعار سال رهبری است.
سرپرست امور عشایر کشور گفت: قطعاً یکی از ماموریت های که سازمان به مدیرکل استان ایلام خواهد داد پیگیری ایجاد این کار خانه در شهرستان دهلران که کانون عشایر بومی و غیر بومی است.
وی تصریح کرد: ایجاد و تجهیز چاه آب برای تامین آب عشایر و تامین تانکر آب رسانی قطعاً در دستور کار برای حوزه جنوب استان قرار خواهد گرفت.
در این دیدار خانزادی مدیرکل امور عشایر ایلام نیز حضور داشت که توانمندی، موانع و مشکلات عشایر استان را بیان کرد.
انتهای پیام/