پایگاه خبری ایلام رویداد

ایلام رویداد |فرماندار ملکشاهی با تاکید بر کنترل وزن چانه‌ها و رعایت استانداردهای بهداشتی گفت: مدیران مربوطه بازرسی‌های مستمر را از نانوایی‌ها افزایش دهند.

به گزارش ایلام رویداد؛ عباس شیخی در جلسه شورای آرد و نان ملکشاهی اظهار داشت: نانوایی‌ها موظفند با تقسیم‌بندی ساعت کاری، نیاز مردم را در تمام طول روز پوشش دهند.

وی افزود: نظارت بر کیفیت آرد و پخت نان نیز باید در اولویت قرار گیرد تا شاهد کاهش شکایت‌های مردمی باشیم.

فرماندار ملکشاهی با تاکید بر کنترل وزن چانه‌ها و رعایت استانداردهای بهداشتی گفت: مدیران مربوطه بازرسی‌های مستمر را از نانوایی‌ها افزایش دهند.

 بر اساس مصوبات این جلسه، نانوایی‌های ملکشاهی ملزم به رعایت ساعت‌بندی کار در سه نوبت صبح، ظهر و عصر شدند تا از تراکم مراجعه‌کنندگان در ساعات خاص جلوگیری شود.

ارزیابی کیفیت آرد توسط نانوایان و استفاده از دستگاه‌های پخت استاندارد از دیگر موضوعات مطرح‌شده در این نشست بود که به گفته شیخی، اجرای این طرح‌ها به بهبود کیفیت نان و کاهش ضایعات کمک خواهد کرد.

انتهای پیام/

نویسنده:
سارا میری
همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان