مدیرکل اوقاف و امور خیریه ایلام گفت: در راستای پذیرایی از زائران حسینی روزانه ۱۵ هزار پرس غذای گرم در اشپزخانه اربعین توسط بیش از ۴۰ آشپز پخت می شود.
به گزارش ایلام رویداد؛حجت الاسلام مرتضی عزیزی ظهر چهارشنبه در گفتگو یی اظهار داشت: این تعداد غذا بین مواکب اوقاف ایلام و استان های معین (خراسان شمالی، گیلان، گلستان، آذربایجان غربی و سمنان) مستقر در مرز مهران توزیع می شود.
وی افزود: همچنین دو نانوایی سنتی و اتوماتیک با تولید روزانه ۳۰ هزار نان در مرز مهران فعال است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه ایلام گفت: موکب آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه ایلام در راستای خدماترسانی به زائرین در مرز بین المللی مهران برپا شده است.
وی ادامه داد: علاوه بر مرز مهران، مواکب اوقاف و امور خیریه ایلام در روستای دشت عباس، شهر شباب و مسجد صاحب الزمان(عج) ایلام فعال است.
حجت الاسلام عزیزی گفت: در این مواکب غذای گرم، چای، شربت، خرما، آب معدنی و .. توزیع می شود.
به گفته ی مدیرکل اوقاف و امور خیریه ایلام، مواکب این اداره کل، تا چهار روز پس از اربعین در مرز مهران فعال و به زوار اربعین خدماترسانی می کنند.
انتهای پیام/