از روز گذشته شایعاتی درمورد "درگیری فیزیکی استاندار ایلام با راننده اتوبوس" در رسانهها شنیده شد. که روابط عمومی و امور بین الملل استانداری ایلام با تکذیب این اخبار را تلاش برای زیر سوال بردن خدمات انجام شده به زائران اربعین میداند.
به گزارش ایلامرویداد به نقل از آفتاب ایلام، از روز گذشته شایعاتی درمورد "درگیری فیزیکی استاندار ایلام با راننده اتوبوس" در رسانهها شنیده شد که روابط عمومی و امور بینالملل استانداری ایلام با تکذیب این اخبار را تلاش برای زیر سوال بردن خدمات انجام شده به زائران اربعین میداند.
روابط عمومی و امور بینالملل استانداری ایلام در اطلاعیه خود آورده است: به اطلاع مردم شریف ایراناسلامی میرساند؛ امسال علیرغم حجم انبوه زائران امامحسین(ع) در رفت و برگشت از مرز بینالمللی مهران که موجب ازدحام جمعیت در مرز و پایانههای استان، به خصوص پایانه مرزی مهران شد، اما با مدیریت صحیح، برنامهریزی به روز و هماهنگ با تصمیمات اتخاذ شده در ستاد اربعین، در کنار نظارت میدانی مستمر به صورت شبانهروزی، اقدامات مناسبی از سوی مسئولان استانی انجام گرفت که با وجود کثرت جمعیت، بدون بروز هر گونه مشکل یا بحرانی این مهم به سرانجام رسید.
در ادامه آمده است، با وجود تحقق کنگرهای به این عظمت که رضایت ولیامر مسلمین جهان را نیز در پی داشت، اما در آن سایت خبری مطلبی به نقل از یکی از رانندگان و یکی از نیروهای راهداری به این مضمون منتشر شد که استاندار ایلام با درگیری فیزیکی با این راننده اتوبوس، وی را مورد ضرب و شتم قرار داده است.
بدینوسیله ضمن تکذیب این خبر اعلام میشود که در دوران بازگشت زائران امامحسین(ع) از مرز مهران؛ تمامی مسئولان کشوری، استانی و نهادها و به ویژه انجمن و کانون رانندگان کشور و ناوگان اتوبوسرانی برونشهری، درونشهری، مینیبوسرانی و غیره پایکار خدمت به زائران امامحسین(ع) بوده و این حضور دلسوزانه زمینهساز تحقق حرکت بزرگ اربعین شد، اما در این بین نیز بودند تعداد انگشتشماری از رانندگان که درصدد دریافت کرایه خارج از نرخ مصوب بوده و همچنین تعدادی از رانندگان ناوگان اتوبوسرانی مربوط به استانهای فاقد زائر نیز از ارائه خدمات حمل و نقل به زائران مسیرهایی مانند تهران، قم و اصفهان خودداری میکردند که این موضوع در نهایت با ورود نیروی انتظامی و راهنمایی و رانندگی حل و فصل تا در نهایت با هدایت این رانندگان، امکان ارائه خدمت به زائران این مسیرها نیز فراهم شود.
همچنین در خصوص ادعای برخورد با کارمند راهداری، به اطلاع میرساند، هدایت و مدیریت رانندگان ناوگان اتوبوسرانی جهت تسهیل خدمترسانی به زائران در گرمای طاقتفرسای مهران وظیفه کارمند راهداری مستقر در پایانه است، اما عدم اهتمام کارمند به انجام وظیفه خود باعث شد تا شخص استاندار به منظور جلوگیری از وقوع هر گونه بحران و تسهیل بازگشت زائران به شهرهای مقصد در پایانهای به مساحت 27 هکتار، نسبت به ساماندهی اتوبوس شهرهای مختلف مبادرت ورزیده و با هدایت اتوبوسها از بروز هر گونه مشکل و تحمیل فشار به زائران جلوگیری به عمل آورند.
حال این سوال مطرح میشود آیا تذکر به یک کارمند جهت انجام وظیفه قانونی خود به گونهای که برای عمل به آن به حضور نماینده عالی دولت نیازی نباشد، چرا باید برخورد یا اهانت تعبیر و تفسیر شود؟
آیا این ترک فعل کارمند در شرایطی که هر گونه کوتاهی و اهمال کاری میتوانست زمینهساز وقوع یک بحران در مرز شود، از سوی استاندار به عنوان مدیر ارشد ستاد اربعین استان قابل اغماض است ؟ آیا چنانچه خدای نخواسته ترک فعل یک کارمند زمینهساز وقوع یک بحران میشد، آنوقت چه کسی باید پاسخگو میشد؟
ضمن تاکید دوباره مبنی بر مردود دانستن هر گونه ادعایی مبنی بر برخورد با رانندگان و یا کارمند راهداری، یقینا انتشار این دست مطالب در فضای مجازی در راستای کمرنگ کردن عملکرد مدیران خدوم بهویژه استاندار ایلام تعبیر میشود که 16 روز کامل بهصورت شبانهروز جهت رفاه حال زائران عزیز در مهران مستقر و علیرغم کسالت، هرگز زائران را تنها نگذاشت و از طلیعه صبح تا پاسی از شب به رتق و فتق امور مربوط به زائران پرداخت.
در پایان ضمن تشکر از همکاری همه مردم خوب استان ایلام و بهویژه شهرستان مهران و نیروهای نظامی، انتظامی، امنیتی و اعضا محترم ستاد اربعین استان، از همراهی رانندگان محترم ناوگان حمل و نقل عمومی که در این اجتماع عظیم یاریگر مسئولان ارشد استان بودند تقدیر و تشکر به عمل میآید.
انتهای پیام/