ایلام رویداد |مدیرکل اوقاف و امور خیریه ایلام گفت: روزانه بیش از ۲۰ هزار پرس غذا در آشپزخانه بزرگ اربعین حسینی این سازمان در مرز مهران پخت و توزیع می شود.
به گزارش ایلام رویداد؛حجت الاسلام مرتضی عزیزی اظهار داشت: این تعداد غذا توسط بیش از ۱۵ آشپز پخت و در چهار وعده نهار، شام و صبحانه و میان وعده در موکب های اوقاف و امور خیریه بین زائران توزیع می شود.
وی افزود: کار پخت غذا در آشپزخانه بزرگ اربعین حسینی از روز دوشنبه ۲۲ مرداد ماه در مرز مهران آغاز می شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه ایلام عنوان کرد: همچنین مواکب تا چند روز بعد از اربعین در مرز مهران فعال می باشد که علاوه بر غذای گرم، چای، شربت، خرما، آب معدنی و … نیز در این مکان توزیع می شود.
حجت الاسلام عزیزی بیان داشت: اسکان، پذیرایی و .. زائران نیز در امامزاده سید جعفر (ع ) شهر شباب انجام می شود.
وی عنوان کرد: ده بقاع متبرکه شاخص استان در ایام اربعین پذیرای زائران خواهد بود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه ایلام تصریح کرد: علاوه بر مبلغان بومی روحانیون اعزامی از قم نیز به صورت مستمر در سطح بقاع متبرکه به امر تبلیغ و نشر احکام و معارف دینی اقدام می کنند.
حجت الاسلام عزیزی در پایان افزود: مسجد مقدس صاحب الزمان (عج) شهر ایلام نیز جهت اسکان و پذیرایی از زوار اربعین حسینی آماده سازی شده است.
انتهای پیام/