پایگاه خبری ایلام رویداد

ایلام رویداد |رئیس حوزه هنری ایلام گفت: تولید محتوا در حوزه ادبیات پایداری و دفاع مقدس مورد توجه جدی حوزه هنری استان است.

به گزارش ایلام رویداد به نقل از روابط عمومی؛ سعید خیرالهی امروز دوشنبه در کارگاه تاریخ شفاهی ایلام اظهار داشت: با وجود پیشینه دفاع مقدس در ایلام و با وجود توانمندی نویسندگان و پژوهشگران استان، هنوز آن اتفاق شاخص برای ادبیات دفاع مقدس استان ایلام رخ نداده است.

وی افزود: با تداوم هدفمند این کارگاه ها و حمایت حوزه هنری از نویسندگان جدید بتوانیم عقب افتادگی ها را در این حوزه جبران کنیم.

رئیس حوزه هنری ایلام خاطرنشان کرد: تولید محتوا در حوزه ادبیات پایداری و دفاع مقدس مورد توجه جدی حوزه هنری است و برگزاری چنین کارگاه هایی ادامه خواهد داشت.

رئیس حوزه هنری استان لرستان و مدرس این کارگاه توانمندسازی نویسندگان دفاع مقدس ایلام، در ادامه به وضعیت آثار دفاع مقدس در استان ایلام انتقاد کرد و گفت: با وجود این که استان ایلام جبهه اول و به تعبیر مقام معظم رهبری دژ مستحکم نظام بوده اما متاسفانه این استان در ادبیات پایداری و تاریخ شفاهی دفاع مقدس در کشور اسم و رسمی ندارد که این جای سوال دارد.

سامان سپهوند شاخص ارزیابی یک کتاب دفاع مقدس به عنوان یک محصول فرهنگی را میزان استقبال مردم از اثر دانست و افزود: تولید کتاب دفاع مقدس یک فعالیت فانتزی و کاری برای گذاشتن روی تاقچه نیست بلکه یک امر راهبردی است و ما برای حل مسائل اجتماعی و فرهنگی خود به آن نیاز داریم لذا اثرگذاری کتاب دفاع مقدس برای ما بسیار حائز اهمیت بوده و آثاری که در این زمینه تولید می شود، باید نقطه زن باشند.

وی ادامه داد: کار دفاع مقدس برای رزومه سازی نیست و متاسفانه ما گاهی یادمان می رود که برای چه این کار را می کنیم و گاه می شود دید که با بدترین کیفیت آثار دفاع مقدس تنها برای رفع تکلیف منتشر می شوند.

نویسنده کتاب «میان لشکر هجران» اظهار داشت: ما کتاب دفاع مقدس را برای دلخوشی خود منتشر نمی کنیم بلکه هدف از این کار انتقال پیامی به جامعه است و باید از سوژه یابی تا آخرین مرحله که رساندن به دست مخاطبان است، این فرآیند مدیریت شود.

وی خاطرنشان کرد: سوژه های جنگ بسیار زیاد و بسیار متنوع هستند و آنگونه که پیداست با این کم کاری ها و بد کار کردن ها، تاریخ دفاع مقدس ما و آموزه های آن بر زمین مانده و تدوین نشده است که برای جبران باید اول به نویسنده برسیم و نسلی برای این کار تربیت کنیم.

سپهوند ضمن تشریح طرح «همیار شهید» که منجر به تولید ۱۱۰ اثر دفاع مقدس در استان لرستان شده است، تاکید کرد: ایلام به اندازه خودش رنگ خود را بر تاریخ دفاع مقدس ایران نپاشیده است لذا ما هم در سوژه و هم در تربیت نیرو، نیازمند یک نهضت تولید محتوا در استان هستیم.

رئیس حوزه هنری لرستان در ادامه به برخی ویژگی های یک کتاب تراز در حوزه تاریخ شفاهی دفاع مقدس پرداخت و به برخی سوالات شرکت کنندگان پاسخ داد.

کارشناس حوزه کتاب دفاع مقدس و تاریخ شفاهی در کارگاه توانمندسازی نویسندگان دفاع مقدس در ایلام، بر نیاز این حوزه از ادبیات به نهضت تولید محتوا تاکید کرد و گفت: متاسفانه استان ایلام با وجود نویسندگان خوب و تاریخ غنی، هیچ اسم و رسمی در حوزه کتاب دفاع مقدس در کشور ندارد.

انتهای پیام/

نویسنده:
سارا میری
همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان