پایگاه خبری ایلام رویداد

معاون صنایع دستی استان ایلام گفت: با مسئولین استان رایزنی هایی انجام شده تا در مسیر اصلی اربعین در کنار موکب ها یک نمایشگاه صنایع دستی دایر کنند و این نمایشگاه در معرض عموم و زائرین قرار بگیرد.

محسنی معاون صنایع دستی اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام صبح امروز در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ایلام گفت: برای معرفی صنایع دستی در استان با برگزاری نمایشگاه های منطقه ای، نمایشگاه های روزانه، همکاری با رسانه ملی در جهت تهیه مستند از صنایع دستی و . . . اقدامات موثری انجام گرفته است.

وی افزود: استقبال از صنایع دستی استان مورد توجه قرار گرفته و در حوزه گلیم بافی که گذشتگان این کار را انجام می دادند، نسل جوان به این سمت حرکت کرده و گرایش به این کار دارند؛ بازار فروش صنایع دستی قابل توجه است به نحوی که در همین نمایشگاه منطقه ای که چند روز گذشته برگزار شد حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیون تومان فروش صورت گرفت.

معاون صنایع دستی استان ایلام ادامه داد: حدود ۱۳۰ تا ۱۴۰ کارگاه صنایع دستی در استان وجود دارد که نمونه بارز آن بازارچه صنایع دستی است که دارای ۲۳ غرفه بوده و علاوه بر اشتغال پایدار حداقل برای ۱۲ نفر در هر غرفه ایجاد شغل کرده است.

وی درباره برندسازی محصولات گفت: چند کارگاه صنایع چرم محصولات خود را با برند ثبت شده ارائه می کنند؛ برخی کارگاه های گلیم بافی در مراحل پایانی دریافت برند برای محصول خود هستند.

وی در ادامه افزود: برخی از کارگاه ها محصولات خود را به صورت بسته بندی و با نام تجاری خود عرضه می کنند، حضور در نمایشگاه ها و ارائه تسهیلات به کارگاه ها منوط به بسته بندی کالا و برندسازی محصولات است.

محسنی تصریح کرد: اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با مسئولین استان رایزنی هایی انجام داده که در مسیر اصلی اربعین در کنار موکب ها یک نمایشگاه صنایع دستی دایر کنند و در پایانه مرزی هم این نمایشگاه در معرض عموم و زائرین قرار بگیرد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: مشکل اصلی صنعتگران صنایع دستی بیمه است همچنین مشکل سراسر کشور در صنایع دستی مربوط به فروش محصول است.

محسنی در پایان گفت: با دایر شدن نمایشگاه دائمی در مرز مهران و همراهی مسئولین و مدیران استان به واسطه تردد بین دو مرز بخش زیادی از مشکل فروش محصولات برطرف خواهد شد.

انتهای پیام/ 

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان