یونس احمدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کم توجهی به آثار خشکسالی در بخش دام و طیور به تدریج تبعات منفی اقتصادی و فرهنگی از جمله افزایش بیکاری، مهاجرت و حاشیه نشینی در استان ایجاد خواهد کرد.
وی افزود: صنعت دام و طیور از بخش های اصلی اقتصادی و اشتغال زایی در استان ایلام است که متولیان بخش دولتی و خصوصی در همه بخش ها تمام تلاش خود را برای توسعه و پیشرفت آن بکار گیرند.
احمدی یادآور شد: از گذشته های دور وضعیت طبیعی، اقلیمی و فرهنگی استان باعث آشنایی زیاد مردم با دامپروری و دامپزشکی شده است که با استفاده از امکانات و فرصت های طبیعی موجود در استان مردم را از چالش های اقتصادی عبور دهد.
وی اضافه کرد: امروز نیز تمام تلاش متولیان امر دامپروری و دامپزشکی در استان حفظ سرمایه های موجود دامی و ارائه راهکارهای علمی برای گسترش و توسعۀ علمی این حوزه است.
وی ادامه داد: اکنون شرایط و خشکسالی های اخیر سرمایه های عظیم دام و طیور را با تهدیدهایی مواجه کرده است که باید توسط مسوولان ذیربط مورد حمایت قرار بگیرند.
احمدی اضافه کرد: بخش عمده ای از اقتصاد استان در حوزه های دامپروری سنتی و مدرن قرار دارد که باید برای تامین سلامت این قطب تاثیرگذار اقتصادی تلاش بیشتری صورت بگیرد.
به گزارش ایرنا، استان ایلام دارای بیش از ۲ میلیون راس دام سبک، ۴۰۰ هزار راس دام سنگین و ۳۰۰ واحد مرغداری فعال است.